Description de l'animation de ce site Aller au menu Aller aux thèmes Aller au texte

GSM golven

4G: Brussels Parlement neemt de nieuwe norm voor elektromagnetische straling van gsm-antennes aan
Deze namiddag heeft het Brussels Hoofdstedelijk Parlement het voorstel van ordonnantie goedgekeurd dat een snellere en gemakkelijkere ontwikkeling van het 4G-systeem in Brussel mogelijk zal maken! De ordonnantie voorziet in: een globale emissienorm van 6V/meter; (...)

24 januari 2014

Zijn jullie klaar voor het Groot Milieufeest ?
Op zondag 3 juni, heeft de editie 2012 van het Groot Milieufeest als centraal thema duurzame voeding. In het kader van Brusselicious, jaar van de gastronomie in Brussel, kan u tijdens deze editie van het Groot Milieufeest duurzame voeding in al haar geuren en (...)

31 mei 2012

Gratis tentoonstelling "Brussel, duurzame stad!" tot 30 oktober 2011
Brussel beweegt! Om de projecten te ontdekken die in de straten, wijken en de stad zijn opgezet, nodigen Evelyne Huytebroeck, minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bevoegd voor Leefmilieu, Energie en Stadsvernieuwing, Janez Potočnik, Europees Commissaris (...)

8 september 2011

Stralingen van GSM-zendmasten: de heer Gosuin vergeet een overschrijding in Oudergem te melden!
Brussels minister van Leefmilieu Evelyne Huytebroeck wenst de totaal verkeerde uitlatingen van de heer Gosuin op 10 januari 2011 over de methode voor het opmeten van elektromagnetische golven in Brussel recht te zetten. Het Waals Gewest, zoals hij in zijn (...)

14 februari 2011

Elektromagnetische golven: een nieuwe Brusselse dienst voor de controle op en het beheer van gsm-stralingen
Brussel beschikt over een uiterst ambitieuze zendnorm voor elektromagnetische stralingen. Om deze norm concreet te kunnen toepassen, moesten er een groot aantal stappen gezet worden: personeel aanwerven en opleiden, materiaal aankopen, een berekeningsmethode voor (...)

9 juli 2010
© E.Huytebroeck 2009 || contenu géré avec SPIP | graphisme Quentin Dal | animation L'Enclume | un site Vivao