Description de l'animation de ce site Aller au menu Aller aux thèmes Aller au texte

Premies

Brusselse energiepremies ook in 2013 succesvol!
Terwijl iets meer dan een jaar geleden de interesse van de Brusselaars in de energiepremies leek te tanen, doordat de federale overheid koudweg besliste om het mechanisme van de fiscale aftrek voor energiebesparende investeringen af te schaffen, is het stelsel van (...)

17 juni 2013

Begroting 2012: extra middelen voor het milieu-, energie- en stadsvernieuwingsbeleid!
Minister Evelyne Huytebroeck onderstreept de sereniteit en de ernst waarin de begrotingsbesprekingen zijn verlopen tijdens deze cruciale periode voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Evelyne Huytebroeck heeft ervoor gepleit mobiliteit op te nemen als prioriteit (...)

21 oktober 2011

Gratis tentoonstelling "Brussel, duurzame stad!" tot 30 oktober 2011
Brussel beweegt! Om de projecten te ontdekken die in de straten, wijken en de stad zijn opgezet, nodigen Evelyne Huytebroeck, minister van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bevoegd voor Leefmilieu, Energie en Stadsvernieuwing, Janez Potočnik, Europees Commissaris (...)

8 september 2011

Energie-uitdaging: op 900 km van Kopenhagen zetten ook de Brusselaars zich in voor de planeet!
Maandag is in het Deense Kopenhagen de top van de Verenigde Naties over de klimaatveranderingen van start gegaan. De wereldleiders zijn er samen om een opvolger voor het protocol van Kyoto af te spreken en de nieuwe doelstellingen voor de vermindering van de (...)

10 december 2009
© E.Huytebroeck 2009 || contenu géré avec SPIP | graphisme Quentin Dal | animation L'Enclume | un site Vivao