Description de l'animation de ce site Aller au menu Aller aux thèmes Aller au texte

Duurzame wijken

Er werden in deze legislatuur vijf duurzame wijken geselecteerd. De inwoners van deze wijken doen hun best om hun energetische voetafdruk te verminderen. Criteria op het gebied van energetische prestatie van bouwwerken werden opgenomen in projecten van wijkcontracten, waarin steeds meer belang aan milieuaangelegenheden wordt besteed.

Vier nieuwe Duurzame Wijkcontracten voor de periode 2014-2018
Op voorstel van de Brusselse minister bevoegd voor Stadsvernieuwing en Duurzame Wijkcontracten, Evelyne Huytebroeck, heeft de Brusselse Hoofdstedelijke Regering zopas de vier wijken geselecteerd die vanaf januari 2014 gedurende vier jaar geweststeun zullen (...)

12 december 2013

Fontainas, de toekomstige groene long in het stadscentrum!
Met dit bezoek aan het Duurzame Wijkcontract ’Bloemenhof’ in het centrum van Brussel-Stad, begint Minister Evelyne Huytebroeck aan de terreinbezoeken van de vier perimeters die in het kader van de tweede reeks Duurzame Wijkcontracten (2011-2015) zijn aangeduid: (...)

27 juni 2012

Duurzame Wijkcontracten : een nieuwe dienst van geconventioneerde onthaalouders !
In het kader van het Wijkcontract Rouppe heeft Evelyne Huytebroeck, Brussels minister van Leefmilieu, Energie en Stadsvernieuwing, op 12 juni 2012 de opening bijgewoond van een nieuwe dienst van geconventioneerde co-onthaalouders. Deze nieuwe inrichting is een zeer (...)

20 juni 2012

Vier nieuwe Duurzame Wijkcontracten voor de periode 2012-2016
Op voordracht van Evelyne Huytebroeck, Brussels minister bevoegd voor Stadsvernieuwing en Duurzame Wijkcontracten, heeft de Brusselse Hoofdstedelijke Regering zopas de vier wijken geselecteerd die vanaf januari 2012 gedurende vier jaar geweststeun zullen ontvangen (...)

19 december 2011

Begroting 2012: extra middelen voor het milieu-, energie- en stadsvernieuwingsbeleid!
Minister Evelyne Huytebroeck onderstreept de sereniteit en de ernst waarin de begrotingsbesprekingen zijn verlopen tijdens deze cruciale periode voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Evelyne Huytebroeck heeft ervoor gepleit mobiliteit op te nemen als prioriteit (...)

21 oktober 2011

Suite des articles : page 1 | 2 | 3 |>

© E.Huytebroeck 2009 || contenu géré avec SPIP | graphisme Quentin Dal | animation L'Enclume | un site Vivao